Otrok hudo poškodovan pri pripravi krme za živino

Krško – Včeraj ob 16.31 se je v kraju Podlipa, občina Krško, pri pripravi krme za živino poškodoval otrok. Hudo poškodovanega otroka so starši oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice. Aktivirani so bili reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško in gasilci Poklicne gasilske enote Krško vendar njihova intervencija ni bila potrebna. Obveščeni so bili tudi policisti Policijske postaje Krško. Okoliščine nesreče policisti danes še preiskujejo. O nesreči sta bila obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. O zbranih ugotovitvah bodo policisti po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

POŽARA

Sevniški policisti so bili sinoči okoli 19.30 obveščeni o požaru v naselju Dolenje Radulje. Po prvih ugotovitvah je v požaru zgorel lesen objekt, v katerem je bila peč na trda goriva.

Danes nekaj po 5. uri pa je zagorel gospodarski objekt v Veliki vasi pri Krškem. Ogenj se je iz objekta razširil na ostrešje, ki je v celoti zgorelo. Požar so gasilci omejili in pogasili, po oceni lastnika je škode za okoli 20.000 evrov.

Policisti v obeh primerih danes opravljajo ogled kraja in ugotavljajo vzroke za nastanek požarov. Po zaključenih preiskavah bodo o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.